U bevindt zich hier: Wijkcentra en activiteiten | Activiteiten | Zumba Gold

Zumba Gold

 
Lekker bewegen op muziek en tegelijkertijd fit blijven – dat is Zumba Gold.  

Dit ritmische fitness- en dansprogramma is speciaal ontwikkeld voor actieve mensen, beginnende sportievelingen en mensen die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle workout. Dankzij de relatief eenvoudige basisbewegingen danst u al gauw een aardig pasje mee.

Zumba Gold is feestelijk, gezellig en makkelijk te volgen, ongeacht uw leeftijd. Doe mee en geniet van de verschillende ritmes en bewegingen. U zult er geen spijt van krijgen!

 

Teruggave van contributie
Bij langdurige ziekte of een blessure kan een lid een schriftelijk verzoek tot teruggave van contributie indienen bij de administratie.
Bij een periode van tenminste 3 maanden afwezigheid tijdens het seizoen wordt de contributie aan het einde van het seizoen naar evenredigheid terugbetaald op de bankrekening.
Verzoeken om teruggave van contributie in verband met vakantie en andere redenen van afwezigheid vallen niet onder deze regeling en worden niet gehonoreerd.

Ga terug naar het overzicht.

Twee Westlandse stichtingen di... 12-dec-2017    Jaarlijks worden de Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen uit... Lees verder 
  Meer nieuws