U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Vervoersdiensten | Rolbus | Hoe werkt de Rolbus en reserveren

Hoe werkt Rolbus Westland en reserveren

 
U geeft de gewenste rit zelf minimaal 1 dag, maximaal 2 weken van te voren aan de planning door. Rolbus Westland haalt u op de afgesproken tijd op.  

Als lid van de Rolbus boekt u eenvoudig uw reis. Dit kan telefonisch of per mail vanaf twee weken voor de gewenste rit, tot minimaal 1 werkdag van te voren. Wilt u per mail reserveren, gebruik dan het reserveringsformulier.

 

Een rit afspreken

U dient uw rit af te spreken door op werkdagen tussen 9.00 - 12.00 uur te bellen naar t. 0174 – 820255, het kantoor van Rolbus Westland of te mailen naar rolbus@vitiswelzijn.nl. U geeft het tijdstip van vertrek en tevens het tijdstip voor de terugreis door, ophaaladres en bestemmingsadres. U wordt op het door u afgesproken tijdstip opgehaald door de Rolbus. Bij het instappen dient u uw lidmaatschapskaart te tonen en een vervoersbewijs af te geven. Zowel voor de heen- als de terugreis heeft u en ook uw begeleider(s) één ritbon nodig. De bijrijder helpt u bij het in- en uitstappen.


Introductiefilm: Rolbus, Ga Mee Met De Vrijwilligers

Jaarverslag Vitis Welzijn 2017 3-mei-2018    Het jaarverslag van Vitis Welzijn over 2017 is verschenen en... Lees verder 
  Meer nieuws