U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Maaltijdvoorziening | Tafeltje dekje

Tafeltje dekje

 
Genieten van een gezonde en voedzame warme maaltijd zonder de deur uit te gaan en zonder te koken? Dat kan!  

Tafeltje Dekje bezorgt in Westland en Hoek van Holland vriesverse maaltijden die genuttigd kunnen worden wanneer het ú uitkomt. Van Hollandse pot en vegetarisch tot aan Italiaanse en Oosterse specialiteiten; Tafeltje Dekje biedt een gevarieerd aanbod van maaltijden.

Gevarieerd menu
Ook aan de kleine eters en eters met een stevige trek is gedacht! Het menu bestaat ook uit maaltijden passend in een bepaald dieet. Denk bijvoorbeeld aan zoutarme, gemalen of gluten- en lactosevrije maaltijden. Tevens zijn diverse gerechten laag in verzadigd vet, geschikt voor diabetici en rijk aan eiwitten zodat herstel na bijvoorbeeld een operatie wordt bevorderd. Alle gerechten zijn gedurende het hele jaar verkrijgbaar, minimaal drie maanden houdbaar in de vriezer, eenvoudig te bereiden in de magnetron of oven én vol vitaminen en mineralen dankzij een zorgvuldig bereidingsproces waarbij gebruik wordt gemaakt van eerlijke verse ingrediënten, kruiden en specerijen.

Gratis thuisbezorgd
De maaltijden van Tafeltje Dekje worden gratis thuisbezorgd door professionele vrijwilligers op een vaste, afgesproken dag. De vrijwilliger geeft ook een uitleg over de bereiding van de maaltijden. Per week kiest u uit een uitgebreid assortiment aan voor-, hoofd- en nagerechten. Een hoofdmaaltijd kost tussen €4,50 en €6,15. Tegen een kleine meerprijs maakt u het menu compleet met soep en een toetje. Bij uw aanmelding machtigt u Vitis Welzijn wekelijks het totaalbedrag van uw rekening af te schrijven. De eerste keer kunt u wat maaltijden proberen, u ontvangt er dan zes voor de prijs van vier.


Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over Tafeltje Dekje of wilt u uzelf of een ander familielid aanmelden? Neem dan telefonisch contact op via 0174 - 281032, van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08.30 en 12.00 uur, of stuur een e-mail naar tafeltjedekje@vitiswelzijn.nl.

Commercial Tafeltje Dekje

 


 

Burgemeester bezoekt Vitis Wel... 14-jun-2019    Donderdagmiddag 13 juni is burgemeester Bouke Arends op bezo... Lees verder 
  Meer nieuws