U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet | Projecten | Beursvloer Westland

Beursvloer Westland 27 oktober 2016

 
Op 27 oktober 2016 vindt de 6e Beursvloer Westland plaats voor vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven.  


Dit jaar vindt alweer de 6e Beursvloer Westland plaats voor vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven.

Datum: donderdag 27 oktober 2016
Locatie: Rabobank Westland, Leehove 65, De Lier
Programma en
aanmelden:
Lees hier het programma en meld u aan


Wat is Beursvloer Westland?

Dit is een netwerkevenement waarbij verschillende werelden elkaar ontmoeten: bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties. In een informele en dynamische sfeer gaan ze met elkaar in gesprek en kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Vraag en aanbod van bedrijven en vrijwilligersorganisaties worden 'verhandeld'. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. Menskracht, advies, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, creativiteit of faciliteiten, het maakt niet uit. De portemonnee blijft daarbij gesloten.

Het doel? Contacten leggen. Relevante verbindingen in de samenleving en voor uzelf creëren!

Dynamiek

Zodra de gong gaat, start Beursvloer Westland en gaan partijen met elkaar in gesprek. Iedereen is gebrand op het vinden van goede contacten en het maken van interessante matches. Het krioelt. Het bruist. Het swingt. Dynamiek. Dat is Beursvloer Westland!

Beursvloer Westland wordt mede mogelijk gemaakt door
gemeente WestlandRabobank Westland, Westland Partners en Loswal "De Bonnen"