U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet | Projecten | Beursvloer Westland

Beursvloer Westland

 
De terugblik. Op 27 oktober 2016 vond de 6e Beursvloer Westland plaats voor vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven.  


 

6e editie Beursvloer Westland groot succes


Op 27 oktober 2016 vond de 6e editie van Beursvloer Westland plaats. In de prachtig aangeklede locatie bij Rabobank Westland in De Lier ontmoetten 45 Westlandse bedrijven en 44 Westlandse organisaties elkaar. Na de slag op de gong, door directievoorzitter Rabobank Westland, de heer Hans de Leeuw, spraken de deelnemers elkaar over wat men te bieden had.


Er ontstonden in 5 kwartier maar liefst 228 matches! 228 verbindingen in de samenleving die in de komende periode een vervolg zullen hebben. De afgelopen 5 jaar zijn er meer dan 900 matches gemaakt. De 1000ste match viel in dit jaar en werd gemaakt tussen Stichting Kleine ingrepen, Mooie gevolgen en N. Knoll B.V. smederij, constructie- en laswerk.


Een 3-koppige jury onder leiding van Annemieke Jansen bepaalde de Mooiste match. Deze eer ging dit jaar naar Strandpark Vlugtenburg en ’s Heeren Loo Het Westerhonk. Strandpark Vlugtenburg bouwt op dit moment vakantiehuisjes voor mensen met een beperking. De jongens en meiden van ’s Heeren Loo, locatie Het Westerhonk mogen in de huisjes gaan proefslapen. De vakantiegangers van Strandpark Vlugtenburg mogen op safari bij ’s Heeren Loo Het Westerhonk. Een prachtige samenwerking!


Het was wederom een succesvolle editie van Beursvloer Westland, met veel blije gezichten en tevreden deelnemers als resultaat. Ga hier naar de terugblik.

Beursvloer Westland wordt mede mogelijk gemaakt door
gemeente WestlandRabobank Westland, Westland Partners en Loswal "De Bonnen"