U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet | Projecten | Beursvloer Westland | Ik sla de gong voor....

'Ik sla de gong voor.....'

 
Bedrijven en maatschappelijke organisaties waarderen elkaar voor de uitgevoerde match.  

Een gongslag als waardering

Elk twee weken slaat een bedrijf of maatschappelijke organisatie de gong voor een matchpartner.

34. Terre des Hommes slaat de gong voor Tebbenhoff Woning en Projectstoffering

 

Tijdens de beursvloer in september 2016 hebben we met diverse partijen contact gezocht om hulp te vragen bij de inrichting van onze winkel. In onze planning stond dat we in december onze winkel ten bate van Terre des Hommes zouden openen. Dat is een maandje later geworden, maar inmiddels draaien we volop!

Een groep van 25 vrijwilligers zorgt ervoor dat klanten mooie tweedehands artikelen, kleding, bric en brac, cd's en speelgoed, kunnen aanbieden en kopen. Onze volledige opbrengst komt ten goede van kinderhulpprojecten van Terre des Hommes.

Tijdens de beursvloer hebben we zo ook contact gelegd met Evert Tebbenhoff, die ontzettend fijn heeft meegedacht met de keuze voor onze gordijnen.

In onze nieuwe winkel hebben we een groot aanbod aan goede tweedehands kleding, die je natuurlijk ook kunt passen. Twee paskamers bieden de klanten volop ruimte om te passen.  Dankzij Tebbenhof hebben wij voor deze paskamers prachtige paskamergordijnen van Kobé. Voor de toegang naar keuken en magazijn is ook meteen een oplossing gevonden. Evert heeft alles netjes opgemeten en in de week van de opening zeer vakkundig opgehangen. Zeer flexibel, want onze plannen wijzigden nog wel eens. Erg prettig om mee samen te werken! Tebbenhof: heel erg bedankt voor deze sponsoring!

 


33. Paul Sosef Stuc Vlak, Spuit Strak slaat de gong voor Terre des Hommes

(Klik op de afbeelding om de gongslag van Paul Sosef te zien)

 

 
32. Stichting Kleine ingrepen, Mooie gevolgen

Stichting Kleine ingrepen, Mooie gevolgen is zeer verheugd met de 1000e match, maar willen de gong slaan voor Paul Sosef Stuc Vlak Spuit Strak, geweldige naam overigens, die zich wil inzetten voor de stichting door te helpen met kleine klussen in het huis bij onze doelgroep.


Het waren de mooie woorden die hij op de beursvloer tegen Ada heeft gezegd waardoor wij de gong voor hem willen slaan. Hij vond het namelijk heel mooi dat mensen zoals Ada zich belangeloos inzetten voor mensen die het minder hebben en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Verder hoefde hij niets terug. Dat leverde een mooi emotioneel moment op!

Over 2 weken slaat Paul Sosef de gong voor……


31. Randstad Uitzendbureau

Wij slaan de gong voor.....Kleine ingrepen, mooie gevolgen (Wilma Tangel) betekenen helpende handjes voor verschillende projecten enorm veel!

Zo worden er tuinen opgeknapt voor mensen die dit zelf niet meer kunnen en ook geen mensen om zich heen hebben die hierbij kunnen helpen. Een kamer verven of iemand helpen met boodschappen doen, het kan allemaal.

 

Vanuit Randstad wilden wij hier natuurlijk ook heel graag aan mee werken. Zo ontstond het idee om voor Koos de Wilde,uit De Lier, zijn achtertuin op te knappen eind maart van dit jaar. 4 man sterk hebben de tegels schoongespoten en onkruid verwijderd. Het tuinmeubilair werd ook aangepakt en door deze vele helpende handjes kon Koos afgelopen zomer volop genieten van zijn achtertuin.

4 man sterk hebben de tegels schoongespoten en onkruid verwijderd. Het tuinmeubilair werd ook aangepakt en door deze vele helpende handjes kon Koos afgelopen zomer volop genieten van zijn achtertuin.

Een mooie match die een middag werk heeft gekost maar enorm veel op heeft geleverd voor de persoon in kwestie.


Over 2 weken slaat Kleine ingrepen, mooie gevolgen de gong voor……

30.
 FC ’s-Gravenzande slaat de Gong voor Randstad uitzendbureau! #Wordenwiejebent

 

Bij een moderne voetbalvereniging komen mensen niet alleen samen om te voetballen, maar vooral om te verenigen. Verschillende leeftijdsgroepen hebben hun maatschappelijke samenkomen waarbij de vereniging hen bindt.

Twee frisse meiden, Désirée van der Kruk en Lisa van Dijk van Randstand hebben onze oudste vrijwilligers van de onderhoudsploeg geholpen het sportpark weer fris te laten blinken. Zoals de vrijwilligers zelf zeggen, we worden een dagje “ouwer” en niet”gouwer”. Dus de hulp van deze dames was zeer welkom.


In ruil hiervoor kregen deze dames samen met hun collega’s een zakelijk ontbijt en sportclinic op het Juliana Sportpark onder leiding van Wouter van Alphen en Fernando Bolleboom. Met samenwerkingsspellen werd dit team flink uitgedaagd. De werknemers van Randstad oogde fit, waren een hecht en gezellig team, maar knalde vooral hard door!  Deze spirit vind je terug door het hele bedrijf, waarbij Randstad mensen koppelt aan bedrijven.


Een goede match tussen partijen die bijzonder veel overeenkomsten hadden en elkaar een stukje verder hebben geholpen.

Over 2 weken slaat Randstad Uitzendbureau de gong voor……

29. GJ Personeelsdiensten slaat de gong voor ..... G-voetbal

GJ Personeelsdiensten zou graag de gong willen luiden voor G-voetbal ’s-Gravenzande. Dit seizoen gaat het G-voetbal bij deze vereniging het tweede jaar in. Elke woensdagavond wordt er getraind onder de bezielende leiding van Wouter van Alphen. 

Om ook nieuwe enthousiastelingen te werven was er een heuse ‘voetbalclinic’ georganiseerd voor bewoners van Het Westerhonk. Alleen hoe krijg je een volledig elftal van Monster naar
’s-Gravenzande zonder eigen vervoer? GJ Personeelsdiensten bood de helpende hand en leverde twee officiële spelersbussen voor deze sporters. 

“Wij vonden het geweldig om hier onze medewerking aan te verlenen. De voetballers stonden bol van de gezonde wedstrijdspanning. In de bussen hebben we lekker hard muziek gedraaid om de sfeer nog extra te verhogen!” aldus Roel Batelaan van GJ Personeelsdiensten. Na aankomst wachtte Wouter van Alphen de voetballers op en gaf hen onder het genot van een broodmaaltijd nog wat extra, technische tips.


Na een geweldige sportervaring en veel doelpunten gingen de ‘Westerhonk Stars’ weer naar huis. “Super om te zien dat de cliënten van Het Westerhonk zich op deze manier kunnen uitleven. Een groot compliment voor FC ’s-Gravenzande dat een afdeling voor gehandicaptenvoetbal is begonnen.

Het vergt durf, inzet van vrijwilligers en vooral tijd. Maar op het einde zijn er alleen winnaars. Dat is het mooie van G-voetbal. Ik sla de gong dus met plezier voor Wouter van Alphen, coördinator van G-voetbal FC ’s-Gravenzande.” Besluit Batelaan.     

Over 2 weken slaat G-voetbal de gong voor……


28. Vitis Welzijn (organisator Beursvloer Westland) slaat de gong voor... GJ Personeelsdiensten! 

Bedankt MVO Westland voor de gongslag! Wij voelen ons vereerd, dankjewel!

 

Wij slaan de gong voor GJ Personeelsdiensten! Met enthousiasme staat Roel Batelaan namens GJ Personeelsdiensten op de Beursvloer. Hij zoekt naar organisaties waar GJ Personeelsdiensten van toegevoegde waarde kan zijn.  Met prachtige matches tot gevolg. Zij zijn een mooi voorbeeld van een bedrijf die niet zijn core business ‘verhandelt’ tijdens Beursvloer Westland maar breder kijkt naar wat zij als bedrijf te bieden hebben. Fantastisch!

Afgelopen jaar stelden zij hun bus ter beschikking voor organisaties, omdat deze in het weekend toch stil staat. De matches waren uiteenlopend. Van het vervoer van het G-voetbalteam van FC ’s-Gravenzande tot  een heel weekend gebruik van de bus door Healthy Team Westland! Tot groot plezier van de matchpartners!


Bedrijven als GJ Personeelsdiensten zijn van grote waarde voor Beursvloer Westland. Hartelijk bedankt voor deelname!

 

Over 2 weken slaat GJ personeelsdiensten de gong voor……


27. MVO Westland slaat de gong voor ... Vitis Welzijn!

 

Bedankt Westland On Stage dat jullie ons in het zonnetje hebben gezet! Wij, op onze beurt, slaan de gong voor Vitis Welzijn de organisator van Beursvloer Westland. Vanaf de eerste editie doen wij mee en elk jaar weet de organisatie er weer een mooie editie van te maken.

 

Zoals bij de vorige gong aangegeven zijn wij vanuit MVO Westland ook actief bij Westland On Stage. Beide evenementen zijn voor ons leuk om een bijdrage aan te leveren. MVO Westland helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag bij Westlande werkgevers. Zodoende zijn deze evenementen leuk om bij aanwezig te zijn om een steentje bij te dragen in het maatschappelijke veld. Anderzijds is er een breedt bedrijvennetwerk waarmee we in contact kunnen komen. Vitis Welzijn weet goed het bedrijfsleven te benaderen en dat is een mooie prestatie. Hierdoor kunnen veel maatschappelijke instanties geholpen worden bij leuke projecten of verdere professionalisering.


Al met al een goed initiatief. Komend jaar wordt onze rol iets anders en zal MVO-accountmanager Edwin Zuidgeest ook MatchMaker zijn bij Beursvloer Westland en op die manier verbinding zoeken tussen ‘vraag’ en ‘aanbod’. Vitis, keep up the good work!

Over twee weken slaat Vitis Welzijn de gong voor ...........


26. Westland On Stage slaat de gong voor ……MVO WestlandDank je wel Intergreen BV! We voelen ons vereerd met deze gongslag. En wouw wat een super mooi stukje hebben jullie geschreven! Nog steeds zijn wij heel dankbaar voor jullie inzet als deelnemer en sponsor voor Westland On Stage. Wij vinden het heel prettig samenwerken met jullie en door de Beursvloer hebben wij ook nog eens 75 vrijwilligers kunnen bedanken met een mooi boeket bloemen. Te gek!

 

Wij slaan nu de gong voor MVO Westland. MVO Westland zorgt samen met haar partners, uit het Westlandse bedrijfsleven, dat mensen met een uitkering weer aan het werk geholpen worden. Dit kan door werkprocessen uit te besteden aan Patijnenburg of gebruik te maken van de diensten zoals het schoonmaken van een bedrijfspand, het groenonderhoud verzorgen of broodjes bestellen voor de lunch.

Uit onze jaarlijkse enquête blijkt dat bedrijven graag meedoen aan Westland On Stage omdat ze het belangrijk vinden om te investeren in een goede beroepskeuze van vmbo-leerlingen en omdat On Stage ook een mooie manier is om maatschappelijk betrokken te zijn. De partners van MVO Westland zijn een mooie groep bedrijven die het belang van maatschappelijke betrokkenheid onderstrepen, deze groep willen wij als On Stage dan ook graag bereiken. MVO Westland heeft actief hun partners benaderd om hen te bewegen mee te doen aan On Stage en hun passie te delen. Breed draagvlak van organisaties als MVO Westland en ondernemersverenigingen is van groot belang voor ons project.  

 

Wat verder leuk is om te weten, is dat Edwin Zuidgeest en Monique van Ewijck van MVO Westland zich ook al jaren vrijwillig inzetten als matchmaker tijdens het Beroepenfeest van On Stage. Matchmakers helpen de leerlingen tijdens het Beroepenfeest om de juiste beroepsbeoefenaar (bedrijf) te vinden. Zo kunnen leerlingen sneller in contact komen met meerdere beroepsbeoefenaren en kan de leerling als hij/zij twijfelt door de matchmaker verder worden geholpen op weg naar een beroep dat bij hem/haar past.

 

MVO Westland, wij zijn ontzettend blij met jullie enthousiaste betrokkenheid bij Westland On Stage, op naar de 8ste editie op 7 februari 2017!  


Over twee weken slaat MVO Westland de gong voor ...........


25. Intergreen slaat de gong voor ........... Westland On Stage
 

Hospice Beukenrode bedankt voor jullie gongslag en wat fijn dat we jullie zo kunnen helpen. Kleine moeite, groot gebaar! Hospice Beukenrode is een bijna-thuis-huis in Naaldwijk. Een unieke plek voor mensen die de laatste dagen van hun leven niet meer thuis kunnen doorbrengen. Wij zijn trots dat we zo een steentje bij kunnen dragen aan Hospice Beukenrode.

Nu is het aan ons om de gong te slaan! We hebben in februari samen met ons zusterbedrijf Green Partners BV, een match uitgevoerd met Westland on Stage. Westland On Stage maakt deel uit van het Beroepenfeest voor het VMBO van Onderwijs On Stage.

Al 7 jaar wordt er met Westland On Stage gewerkt aan de vakmensen van de toekomst. In heel veel situaties is de route via het vmbo, mbo en eventueel hbo zeer succesvol naar de arbeidsmarkt van de toekomst. Met Westland On Stage maken de leerlingen, bedrijven en instellingen met elkaar kennis.

Tijdens het beroepenfeest worden korte gesprekjes gehouden tussen leerlingen en beroepsbeoefenaren. Het is kennismaken met elkaar, maar het gaat natuurlijk ook over de mogelijkheden van het beroep, wat komt er voor kijken en hoe ziet de werkdag eruit? De bedoeling is dat er afspraken worden gemaakt voor een bezoek aan het bedrijf of instelling de Westlandse Doe Dag.

Op 03-02-2016 heeft bij Olympus’70 in het ‘Intergreen Athletic House’ dit evenement plaatsgevonden. Wij hebben hier boeketten mogen organiseren voor de vele vrijwilligers en daarnaast hebben we als sponsor van Olympus’70 ook kunnen bemiddelen in het ter beschikking stellen van de ruimte.

Ook als bedrijf stonden we present op de beurs en hebben we een aantal dagen later een aantal leerlingen van het ISW en Lentiz mogen verwelkomen op de Doe Dag, waarbij ze zelf konden ervaren hoe het er bij ons in de bloemen en planten aan toeging.

Petje af voor de organisatie van dit mooie evenement!Over twee weken slaat Westland On Stage de gong voor ...........24. Hospice Beukenrode slaat de gong voor ... Intergreen

 

Solits, hartelijk dank voor jullie gongslag en uiteraard de mooie sokkels die we mogen gebruiken om statiegeld te verzamelen! We zijn hier heel dankbaar voor en we zijn er erg trots op dat we meer van dit soort mooie samenwerkingen hebben, mede dankzij de Beursvloer. Door de inzet van vele vrijwilligers en medewerking van veel organisaties kunnen wij elke dag weer de best mogelijke zorg voor onze gasten geven. 

 

Deze keer slaan wij de gong voor Intergreen. Intergreen is gevestigd in Honselersdijk en is een professionele organisatie op het gebied van de in- en verkoop van bloemen en planten, gespecialiseerd in het conceptmatig en tailor-made leveren van verkoopklare bloemen, boeketten en planten aan supermarktketens

Al vanaf het eerst uur zijn zij trouwe sponsor en zorgen zij elke week voor een prachtig vers boeket in de Hospice. De gasten, familieleden en vrijwilligers genieten elke keer weer van deze Westlandse pracht.
Ook verzorgden zij het afgelopen jaar een mooi boeket voor de verpleegkundigen voor de dag van de verpleging.

 

Maar dit was nog niet genoeg. Ook tijdens de laatste editie van de beursvloer maakten we weer een mooie match. Intergreen stelde ruimte beschikbaar voor onze bijeenkomsten. Wij organiseren regelmatig workshops voor onze vrijwilligers voor bijscholing. Hierbij mogen we gebruik maken van de ruimtes van Intergreen. Dit jaar hebben we hier al meerdere keren gebruik van gemaakt met een workshop van Priorg.
Ook deze workshop werd gegeven na een match op de beursvloer.
Uiteraard zijn we blij met al onze matches maar de gong slaat vandaag voor Intergreen, als zeer gulle sponsor van het eerste uur.


Over twee weken slaat Intergreen de gong voor ...........

23. Solits slaat de gong voor Hospice Beukenrode


Wat leuk dat stichting Vluchtelingenwerk voor Solits de gong geslagen heeft. Ook wij zijn blij met die match! Wij slaan de gong voor Hospice Beukenrode. We hebben veel respect voor de vele vrijwiligers achter deze organisatie. Allereerst is de realisatie van dit prachtige ‘bijna-thuis-huis’ aan de Dijkweg 47 in Naaldwijk door vele vrijwilligers bewerkstelligd. En nu staan er elke dag vrijwilligers liefdevol klaar voor mensen in hun laastste levensfase. Want dat is wat Hospice Beukenrode biedt: een fijne huiselijke plek waar mensen de laatste dagen van hun leven kunnen doorbrengen als dat thuis niet meer kan.

 

Uiteraard kost het in stand houden van dit Hospice veel geld. Ook daarin zijn de vrijwilligers erg actief. De stichting ‘vrienden van’ verzint allerlei acties. Eén van de ideeën die ze hebben is het inzamelen van statiegeldbonnen. En dat was de aanleiding voor de match tussen Solits en het Hospice.

Solits heeft 3 sokkels met een afgesloten plexiglas inzamelingsbak  geleverd die bij supermarkten naast de flessen  innamepunt geplaatst worden. Mensen die hun lege flessen inleveren kunnen zo gemakkelijk hun statiegeldbonnen doneren. Inmiddens heeft de stichting al bijna  € 1000,- mogen ontvangen van het Westlands winkelend publiek.

We wensen de mensen achter Hospice Beukenrode en Vrienden van Beukenrode veel succes met al hun mooie activiteiten!

Over twee weken slaat Hospice Beukenrode de gong voor ...........22. Vluchtelingenwerk slaat de gong voor ... Solits

Ook dit jaar nam vluchtelingenwerk deel aan deze beurs. Een goede mogelijkheid om werkzoekende vluchtelingen met een verblijfsvergunning en woonachtig in het Westland onder de aandacht te brengen bij het bedrijfsleven.

 

Voordat de gong bij het openen van de beurs goed en wel door de beurshal galmde stond Brenda Kooy van Solits al bij ons. Solits is een bedrijf wat is gespecialiseerd in het maken van sokkels voor productpresentatie van bijvoorbeeld en nieuw schoenenmerk of kunstwerk.

 

Solits wil graag een maatschappelijke bijdrage leveren binnen hun mogelijkheden. Met het werk, de faciliteiten, het team en de juiste intentie, lagen er voldoende kansen om iemand  met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven voor een werkervaringsplek. Brenda wilde graag met Vluchtelingenwerk bekijken of Solits kans kan bieden aan iemand met een vluchtelingenstatus.

 

Een van hen is Yared een jonge man afkomstig uit Eritrea. Yared doet werkervaring op in beide werkplaatsen van Solits met het maken van sokkels van diverse materialen in verschillende afmetingen.

 

Samenwerken en iets kunnen betekenen zorgen, naast de inburgering die Yared volgt, voor een zinvolle dagbesteding en bevorderen een goede integratie in de Nederlandse samenleving. Mensen in een totaal nieuwe leefomgeving perspectief bieden voor de toekomst wordt op deze wijze mede mogelijk gemaakt waarvoor namens hen veel dank.


Over twee weken slaat Solits de gong voor ..................

21. De HuizenEngel slaat de gong voor Vluchtelingenwerk Zuidwest Nederland

Uit de match tussen Vluchtelingenwerk Zuidwest Nederland en Marjon van der Perk (De HuizenEngel) uit 2013 is een langer durende samenwerking voortgekomen. Marjon ondersteunt met name ouderen die hun woning willen of moeten verkopen. Zij helpt ook bij het op- en leegruimen van de woning. Regelmatig kunnen niet alle meubels meeverhuizen vanwege ruimtegebrek of blijven andere, nog goed bruikbare spullen over. Die vinden een mooie nieuwe bestemming wanneer een cliënt van Vluchtelingenwerk een woning krijgt toegewezen en deze gaat inrichten.

Het aantal vluchtelingen dat door Vluchtelingenwerk Zuidwest Nederland wordt geholpen en ondersteund is de afgelopen jaren verdrievoudigd. Een speerpunt is de integratie van deze medemensen door middel van (vrijwilligers)werk.
Vluchtelingenwerk is daarom naarstig op zoek naar bedrijven en organisaties die bereid zijn hun maatschappelijke verantwoordelijkheid in daden om te zetten door een vluchteling een stage- of arbeidsplaats aan te bieden.


Dat daar veel moois uit voortvloeit leest u in de volgende nieuwsbrief. Wilt u nu al van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Margreet Bakker van Vluchtelingenwerk Zuidwest Nederland via 0174 – 442120.

Over twee weken slaat Vluchtelingenwerk de gong voor.................

20. Stichting Klimkoord slaat de gong voor ... De Huizen Engel

Wat leuk dat de gong voor ons heeft geslagen! Wij slaan de gong dit maal voor De Huizen Engel!

Marjon van der Perk van De Huizen Engel helpt vaak mensen die hun huis willen verkopen en geeft daar goede adviezen voor. Ze heeft Stichting Klimkoord geholpen met de nieuwe locatie in ‘s-Gravenzande aan de Heliotroop 23b, om deze in te richten en op te knappen. Ze heeft zelfs meegeholpen met het sausen van de enorm hoge wanden! Stichting Klimkoord kon haar weer adviezen geven over autisme en hulpmiddelen die je in een huis kan gebruiken. Ze heeft ons op een heel praktische manier geholpen en dat waarderen we zeer!
 

Vanuit Stichting Klimkoord vinden we het heel fijn dat er een goede ruimte is gekomen die er mooi uitziet en heel praktisch is ingericht. Zo vinden de mensen en vooral ook kinderen die zorg nodig hebben een rustige en veilige plek waar ze veel kunnen leren en geobserveerd kunnen worden. Fijn dat De Huizen Engel heeft meegeholpen aan het gebouw, het opknappen en de sfeer!


Over twee weken slaat De Huizen Engel de gong voor ...........
19. Priva slaat de gong voor ... Stichting Klimkoord

Dank je wel Stichting Dolfijn, en we zien jullie volgend jaar natuurlijk graag weer terug bij Priva! Wij slaan de gong voor Stichting Klimkoord die zich inzet voor mensen met een vorm van autisme.

Klimkoord organiseert tijdens de landelijke Autismeweek (voorjaar 2016) opnieuw een unieke en gratis training voor (jong-)volwassenen met een vorm van autisme (Autisme Spectrum Stoornis, ASS) die willen leren om makkelijker te solliciteren naar een vaste baan of stageplaats. Tijdens deze training oefenen de deelnemers met sollicitatiegesprekken, kunnen de deelnemers hun CV laten beoordelen en is er gelegenheid voor loopbaancoaching.

 

Priva vindt het heel waardevol dat Stichting Klimkoord zich op deze manier inzet voor een grote groep mensen voor wie het lastig is om zich op de arbeidsmarkt te presenteren, en die vaak over bijzondere kwaliteiten en /of vaardigheden beschikken! We stellen daar graag ook in 2016 onze ruimtes weer voor ter beschikking!


Over twee weken slaat Stichting Klimkoord de gong voor .........

18. Dolfijn Vakanties slaat de gong voor Priva

Stichting Dolfijn Vakanties organiseert vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking. De vakanties worden begeleid door vrijwilligers. Om nieuwe begeleiders te selecteren en informeren organiseren wij bijeenkomsten voor nieuwe begeleiders.

Priva De Lier stelde naar aanleiding van de match op Beursvloer Westland 2015 ruimtes beschikbaar voor deze bijeenkomsten en zorgde ook nog voor de koffie en thee! Bedankt voor de warme ontvangst Priva!
(foto midden: Arie Dijkstra van Priva)


Over twee weken slaat Priva de gong voor.......

17. DON Opleidingen slaat de gong voor…Dolfijn Vakanties


Als eerst willen wij Platform Gehandicapten Westland hartelijk bedanken voor de gongslag! Onwijs leuk! Naast het feit dat de Beursvloer Westland altijd goed georganiseerd en gezellig is, vloeien er ook mooie matches uit voort.

 

Dankzij de Beursvloer Westland hebben wij een match overgehouden aan o.a. Dolfijn Begeleide Vakanties! Don Opleidingen slaat daardoor logischerwijs de gong voor….DOLFIJN VAKANTIES! Door de begeleiders van Dolfijn Vakanties busjestraining te hebben gegeven, kunnen begeleiders nog beter met de voertuigen omgaan en hebben ze de voertuigbeheersing nog meer onder de knie. Op deze manier kan Dolfijn Vakanties haar vakantiegangers nog beter begeleiden en ontzorgen om zodoende haar vakantiegangers weer een onvergetelijke vakantie te bezorgen!
Dolfijn Vakanties is een prachtige organisatie die vakantiereizen organiseert voor mensen met een licht verstandelijke beperking vanaf 16 jaar. De reizen worden begeleidt door vrijwillige reisbegeleiders. Kortom een organisatie om in het zonnetje te zetten. Ga zo door!

 

Over twee weken slaat Dolfijn vakanties de gong voor.......


16. Platform Gehandicapten Westland slaat de gong voor... DON Opleidingen

Wat een eer! De gong voor onszelf geslagen! We zijn verrast en trots. Trots op de gongslag, trots op de waardering voor onze organisatie en trots op alle deelnemers aan Beursvloer Westland, elk jaar weer. En er vloeien jaarlijks weer zulke mooie matches uit voort, dat wij enorm trots zijn op onze Westlandse samenleving

Met veel trots geven wij van het Platform Gehandicapten Westland een slag op de gong voor  de match met DON Opleidingen. Samen met Edwin van Dop hebben wij met veel enthousiasme de match uitgevoerd. De gesprekken liepen erg vlot en de uitvoering was perfect.
DON Opleidingen stelde hun mooie  kantine ter beschikking voor onze jaarlijkse vrijwilligersavond  en wij hebben de auto’s gewassen.


DON Opleidingen en Edwin, bedankt!  


Over twee weken slaat DON Opleidingen de gong voor...

15. Autobedrijf Grootscholten slaat de gong voor ... Platform Gehandicapten Westland

Ook wij zijn nog aan het nagenieten van Beursvloer 2015, het was weer een top avond met heel veel mooie matches.Dit was voor ons het derde jaar dat we hierbij aanwezig waren en hebben gelijk mooie matches gemaakt.
Daarvan willen wij er een in het zonnetje zetten wij vonden ze allemaal goed maar deze organisatie zijn elk jaar aanwezig geweest! Wat een bevlogen mensen, elk jaar staan ze weer met een team klaar om gehandicapten mensen de dag van hun leven te geven op het strand! Of het een ritje is of dat ze even bij een strandtent willen zitten, deze vrijwilligers kun je zowat alles vragen en zullen alles in hun macht proberen waar te maken.   

Dan zult u zichzelf afvragen wat is de match?
Wij hebben twee jaar diesel geleverd voor het rupsvoertuig om deze mooie dagen waar te maken.
Dit jaar wilde we het alleen anders doen.
Ons idee is om samen met bekende ondernemers, klanten te proberen zoveel liter op te halen dat het rupsvoertuig gewoon heel het seizoen kan rijden.
 

Dit idee deelde ik met Wim en zijn collega die zich elk jaar zo goed inzetten op Beursvloer Westland en die werden gelijk enthousiast.

Wij hebben afspraken gemaakt ik ben achter de computer gaan zitten om het geheel uit te werken en vanaf 1 februari 2015 kan er gedoneerd worden voor het gehandicapten platform Westland.


Wim en Platform Gehandicapten Westland de gong slaat voor jullie!!
Blijf jullie vooral inzetten want wie verdient er nou geen mooi ritje strand!

In het nieuwe jaar slaat Platform Gehandicapten Westland de gong voor ...

14. Middin slaat de gong voor…Autobedrijf Grootscholten

Wij van Middin zijn nog aan het nagenieten van Beursvloer Westland 2015, wat een vibe en goede energie heerste daar!!! De echte wow factor, helemaal top! Om te beginnen willen wij nogmaals de organisatie bedanken. Wat op de beursvloer tot stand komt is zo bijzonder. Wij kijken ieder jaar uit naar dit evenement en voeren met veel plezier alle matches uit. Ons doel om bij Beursvloer Westland ‘op te halen’: een openingsfeest organiseren voor de bewoners van De Nederhof die komende week gaan verhuizen naar De Rozenhof in Naaldwijk. We hebben heel veel mooie matches gemaakt en kijken uit naar de uitvoering.

 

1 Match willen we in het zonnetje zetten en de gong voor slaan: Autobedrijf Grootscholten en Saskia Grootscholten in het bijzonder. Saskia had onze wens gezien op de site en kwam naar ons toe om te matchen. Zelf dacht ik aan mooie auto’s zodat onze cliënten in stijl aankomen op het feest, en dat is gelukt. Saskia had nog veel meer plannen met Middin en gaat ons introduceren in haar netwerk van bedrijven, zodat we nog grootser kunnen uitpakken met het openingsfeest!!! En dat had ze allemaal voorafgaand aan Beursvloer Westland al bedacht, wat een kanjer !


Saskia, de gong is voor jou; wat een enthousiasme en bevlogenheid straal jij uit! Groetjes van Nel & Renate van Middin


Over twee weken slaat Autobedrijf Grootscholten de gong voor..........

13. KABAAL! slaat de gong voor ……………Middin!

Wij slaan de gong voor Renate van der Giessen van Middin. Dit jaar heeft KABAAL! op Beursvloer Westland een hele bijzondere match gemaakt.

Tijdens de beursvloer van vorig jaar matchte KABAAL! met EY accountants. Zij hielpen ons aan een accountantsverklaring en wij zouden een optreden en workshop verzorgen tijdens een personeelsuitje. Hierover kon u meer lezen in het laatste artikel in de rubriek 'ik sla de gong voor…' Dit uitje bleef uit, reden voor EY om onze match in 2015 nieuw leven in te blazen.

In een driehoeksmatch werd ons optreden doorgegeven aan Middin. EY accountants krijgen een kaarsenworkshop en lunch en KABAAL! treedt op tijdens de heropening van de Rozenhof.


Optreden bij Middin doen wij al een aantal jaren, vaak in het kader van Welzijn met Muziek of tijdens de zomerBBQ. Samen met de bewoners van Middin maken wij graag muziek. Begin 2016 gaan we de Rozenhof eens laten swingen op onze Braziliaanse klanken! Graag slaan wij de gong ook voor Renate van der Giessen als persoon. Zij is een belangrijke gangmaker binnen Middin! Zij weet de omgeving op een prachtige manier te verbinden aan de activiteiten van Middin. Vandaar de gongslag voor Middin, in de persoon van Renate van der Giessen!

 
Over twee weken slaat Middin de gong voor..........12. EY slaat de gong voor …………sambaband KABAAL!

Wij voelen ons zeer vereerd om door de organisatie van Beursvloer Westland in het zonnetje te worden gezet. EY draagt graag haar steentje bij aan dit bijzondere initiatief om op deze manier van betekenis te kunnen zijn voor de Westlandse samenleving. Als deelnemer van het 1e uur zijn we daar trots op. Vitis Welzijn bedankt voor de gong!!

EY slaat de gong voor KABAAL!! Hoe toepasselijk daar deze sambaband zelf vaak op de trommels slaat. Met deze gongslag willen wij ze graag in het zonnetje zetten.KABAAL!, opgericht in 2007, heeft twee jaar geleden het project Beatlife! opgestart om kinderen meer in aanraking te laten komen met muziek. Basisscholen zijn benaderd en vele enthousiaste kinderen sloten zich snel aan. Beatlife! heeft de afgelopen jaren verschillende optredens gedaan met als afsluiting de Westlandse Cross 2015. Kinderen die zichtbaar genoten van het maken van muziek. Een prachtig initiatief! 


Het project is mede ondersteund door Oranje Fonds, Loswal “De Bonnen” en Fonds Westland. Op Beursvloer Westland 2014 is de match ontstaan tussen EY en KABAAL! Deze match bestond enerzijds uit het verzorgen van een controleverklaring door EY ten behoeve van de ondersteuning van het Oranje Fonds en anderzijds verzorgt KABAAL! een workshop. EY heeft de verklaring recent afgegeven. De workshop zal binnenkort worden gegeven. We zijn benieuwd. Krijgt KABAAL! zelfs een stel accountants en belastingadviseurs in beweging??  


Over twee weken slaat Kabaal de gong voor...........


11. Vitis Welzijn slaat de gong voor…Ernst & Young!


Wat een eer! De gong voor onszelf geslagen! We zijn verrast en trots. Trots op de gongslag, trots op de waardering voor onze organisatie en trots op alle deelnemers aan Beursvloer Westland, elk jaar weer. En er vloeien jaarlijks weer zulke mooie matches uit voort, dat wij enorm trots zijn op onze Westlandse samenleving!

 

Welk bedrijf willen wij in het zonnetje zetten? Wij slaan de gong voor Ernst & Young! Een deelnemer van het 1e uur, met jaarlijks waardevolle matches voor organisaties. Het enthousiasme waarmee hun medewerkers op Beursvloer Westland aanwezig zijn, is bijzonder te noemen. Een bedrijf als deze, waar cijfers en papierwerk dagelijkse kost is, toont oprechte betrokkenheid aan de Westlandse samenleving en individuele organisaties en goede doelen. Daar zijn wij heel blij mee!


Hun aanbod – financieel, juridisch en fiscaal advies - is een belangrijke aanvulling voor Beursvloer Westland. Het gaat bij de Beursvloer immers niet om kwantiteit maar om kwaliteit. Dit blijkt ook uit het aantal matches dat Ernst & Young jaarlijks maakt bij het evenement. Kwalitatief waardevolle  verbindingen in de Westlandse samenleving! Ook stelt het bedrijf hun netwerk beschikbaar voor diverse stichtingen. Een kleine moeite voor E&Y wordt zo omgezet in een grote waarde voor de Westlandse samenleving. Wat ons betreft een mooi voorbeeld voor Westlands bedrijfsleven. Met recht Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. En daarom slaan wij voor Ernst & Young de gong!

Over twee weken slaat Ernst & Young de gong voor.........

10. GAMMA Naaldwijk slaat de gong voor…Vitis Welzijn!

Ik sla de gong voor Vitis Welzijn! Een prachtige organisatie die nu al voor de 5e keer Beursvloer Westland organiseert. Een organisatie die door hun vasthoudendheid steeds weer bedrijven weet te motiveren om een steentje bij te dragen aan de samenleving. En dit op een positieve manier. Via Vitis Welzijn krijg ik als bedrijf de kans om me gemakkelijk en op een mooie manier in te zetten voor mijn lokale omgeving. Maatschappelijk betrokken ondernemen. Vitis zet zich in voor de minderen in de lokale gemeenschap en werkt met een groot aantal vrijwilligers. Dit vind ik geweldig!

Via verschillende wegen werk ik met Vitis Welzijn: via gemaakte matches bij Beursvloer Westland, maar ook bijvoorbeeld voor de Klusjesdienst, waarbij hulpbehoevenden worden geholpen bij kleine klusjes. Via matches bij Beursvloer Westland heb ik onder andere gereedschap beschikbaar gesteld voor het Repaircafe van Vitis Welzijn en materiaal voor het wijkcentrum Hof van Heden geleverd.

Ik ervaar het altijd als een zeer prettige samenwerking. Ik zou Vitis Welzijn willen zeggen: Ga zo door! En daarom sla ik voor hen de gong.

Over twee weken slaat Vitis Welzijn de gong voor.........9. De Mobiele Clowniek Fabriek slaat de gong voor…GAMMA Naaldwijk !

 

Wij voelen ons zeer vereerd met de gongslag voor ons en de ontroerende woorden van Tom Ouwerling van Best Fresh Group. Mag ik  trouwens gelijk van de gelegenheid gebruik maken en onze complimenten geven voor het evenement BEURSVLOER WESTLAND. Ik kan wel zeggen dat wij blijvende contacten hebben opgebouwd, waarbij te allen tijde gebruik gemaakt kan worden van elkaars diensten met als uitgangspunt de gesloten beurs. 
Wij houden ervan!

 

De volgende GONG willen wij slaan voor het bedrijf GAMMA Naaldwijk. 

Tijdens onze eerste deelname aan Beursvloer Westland hebben wij met hen een match gemaakt om tijdens een middag in de winkel onze clowns te presenteren naast het kinderaanbod van schminck en knutselen. Sindsdien hebben wij met hen een goede band opgebouwd. Door bedrijfsleider Maurice maar ook door het personeel van deze GAMMA vestiging worden wij altijd hartelijk ontvangen.

In ruil voor onze prestaties tijdens deze gezellige middagen, mogen wij bij Maurice altijd langskomen voor materiaal en technisch advies voor onze stichting. Zo hebben wij onze nieuwste poppenkast in Oud Hollandsche sfeer gemaakt van materiaal van de GAMMA en ook onze auto wordt regelmatig geverfd door verf van hen. Ik mag wel zeggen dat we blij zijn met deze vaste relatie via de Beursvloer.

 

Over twee weken slaat GAMMA de gong voor ......

8. The Best Fresh Foundation slaat de gong voor…de Mobiele Clowniek Fabriek!


 In the spotlight: de Mobiele Clowniek Fabriek. Deze stichting biedt leuke en grappige clownieke workshops en activiteiten, met als doel mensen uit hun isolement halen en houden.

Tom Ouwerling van The Best Fresh Foundation hoefde niet lang na te denken over voor wie de gong te slaan. ‘Dat wordt de Mobiele Clowniek Fabriek! Tijdens ons Sinterklaasfeest hebben de enthousiaste dames ons personeel en de kinderen een hele leuke tijd bezorgd!

Ze kwamen aangereden in een gek wagentje, wat al een hele humoristische verschijning was.

En ook de poppenkast en de te gekke spelletjes maakten de kinderen door het dolle heen. Een ochtend om nooit te vergeten!’

Tom Ouwerling en collega’s van The Best Fresh Foundation hadden de enthousiaste dames van de Mobiele Clowniek Fabriek tijdens Beursvloer Westland in oktober gevraagd een activiteit te organiseren voor dit feest in december, in ruil voor groenten- en fruit pakketten van Best Fresh Group. Via The Best Fresh Foundation geeft de Best Fresh Group uiting aan het MVO-beleid. Beursvloer Westland biedt hen een podium hiervoor.

Het leveren van groenten en fruit is voor hen gemakkelijk te realiseren. ‘Voor ons weinig moeite, met een groot effect voor de dames. Zij hebben deze pakketten rond Pasen bij een evenement gebruikt. Een mooie winwin!’ Ouwerling vond het contact met de dames erg leuk. ‘Ze zijn onwijs enthousiast. En daarom slaan wij voor hen de gong!’


Over twee weken slaat de Mobiele Clowniek Fabriek de gong voor ......


7. Stichting Nicolette slaat de gong voor…The Best Fresh Foundation!

 

Anne-Mieke Berkel van Stichting Nicolette is vereerd dat voor hen de gong is geslagen. ‘Het fijne contact met Westland Workwear is wederzijds’ laat ze weten. Ze heeft ook warme herinneringen aan de ontmoeting met Tom Ouwerling en Martin van Rest van The Best Fresh Foundation. ‘Zij hebben  zich oprecht verdiept in onze stichting, dagboeken van ouders gelezen die naar Curaçao zijn geweest met hun kind. Martin was onder de indruk van de ontwikkelingen die tijdens de therapie op gang kwamen en wilde zich inzetten voor de Stichting.’

Stichting Nicolette bezorgt zorg intensieve kinderen een geweldige tijd op Curaçao om therapie te volgen met dolfijnen. Tijdens deze therapie wordt er spelenderwijs een stap gemaakt in de ontwikkeling.  ‘Als je ondanks alle ongemakken bij het kind toch een grote glimlach ziet, dan weet je weer waar je het voor doet’.

Anne-Mieke is bij Beursvloer Westland op The Best Fresh Foundation afgestapt omdat ze zoekt naar een bestuurslid voor de stichting. ‘Bij de verschillende activiteiten die we doen komt erg veel werk kijken. Met meerdere bestuursleden kunnen we taken verdelen en het huidige bestuur ontlasten. Dhr Ouwerling wilde binnen hun organisatie zoeken naar een bestuurslid, dus we hadden een match! Het contact verliep goed. Hij heeft zijn uiterste best gedaan om binnen zijn organisatie een bestuurslid te vinden.
Wij willen Tom en Martin heel graag in het zonnetje zetten, vanwege de inspanningen voor onze Stichting. Dus, slaan wij de gong voor The Best Fresh Foundation!’

Over twee weken slaat The Best Fresh Foundation de gong voor ......

6. Westland Workwear slaat de gong voor... Stichting Nicolette!

Aan het woord is Leon Toussaint, van Westland Workwear:

"Afgelopen jaar hebben we voor het eerst op Beursvloer Westland gestaan. Wat moest ik daar van verwachten?
Het eerste contact met Inloophuis Carma was meteen erg leuk. Dat was denk ik wederzijds, want ze hebben voor ons de gong geslagen! Ook heel mooi om het grote enthousiasme bij de vrijwilligers te zien. Petje af!
Wij leveren en ademen kleding, zeg maar, dus de tweede match ging ook over kleding; T-shirts en caps gemaakt voor M25. Zag er als we het zelf zeggen ook prima uit. 

We hebben ook contact gelegd met Anne-Mieke Berkel van Stichting Nicolette. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een beperking. Ik heb respect voor hen! Zelf ben ik in de gelukkige situatie dat ik 2 gezonde kinderen heb en moet er niet aan denken dat er iets met hen aan de hand zou zijn.

Ook bij deze organisatie merkte ik meteen de gedrevenheid van Anne-Mieke. Ze staat echt voor haar stichting! Bij ons in de showroom hebben we de match verder besproken. We hebben diverse kleding geleverd en meegedacht over een strandtas, die nu door Stichting Nicolette wordt verkocht. Ik hoop dat de verkoop snel gaat. Dit geeft weer extra inkomsten voor de stichting.

Anne-Mieke, ik hoop dat je het net zo leuk vindt als ik dat de gong voor je geslagen wordt en ben benieuwd voor wie jij hem zal slaan."

Over twee weken slaat Stichting Nicolette de gong voor .......

5. Inloophuis Carma slaat de gong voor… Westland Workwear!


Uiteraard wil Inloophuis Carma Hamiplant bedanken voor het slaan van de gong! De gasten genieten elke dag van de bloei van het perkgoed. Tijdens Beursvloer Westland hebben we vele mooie matches gemaakt. Met veel bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben wij kennis gemaakt. Verbreding van het netwerk is geweldig tijdens zo'n evenement.

Het bedrijf Westland Workwear bleek dicht bij Inloophuis Carma gelokaliseerd te zijn. Onze wens, herkenbaarheid van onze vrijwillig(st)ers tijdens een evenement met jasjes en/of bodywarmers aan, resulteerde in een mooie match met dit prachtige bedrijf tijdens de laatste Beursvloer.

 

De ontvangst tijdens een eerste afspraak met Leon Toussaint van Westland Workwear was heel prettig. Wat geweldig dat Leon met alles meedacht! Met behulp van zijn ervaring hebben we mooie jasjes en bodywarmers uitgezocht in de bijpassende kleuren van het inloophuis. Het logo maakte alles compleet. Dit alles in ‘ruil’ voor PR. Zo hebben wij een fotomoment geregeld tijdens het overhandigen. De foto is in de krant, in onze nieuwsbrief en op Facebook en Twitter geplaatst.


Leon, hartelijk dank voor de fijne samenwerkig en wij zijn benieuwd aan wie jij de gong doorgeeft.

Over twee weken slaat Westland Workwear de gong voor .......


4. Hamiplant slaat de gong voor......Inloophuis Carma!

“Wij slaan de gong voor Inloophuis Carma!” Marjan van der Hoorn, medewerkster Bedrijfsbureau bij Hamiplant, hoefde er niet lang over na te denken. Ze vindt deze ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten een prachtig initiatief. “Als bedrijf hebben wij, maar ook als mens heb ik veel respect voor het werk van deze vrijwilligers.” Hamiplant vindt het belangrijk om zich naast de export binnen Europa ook betrokken te voelen in de regio. “We maken via Beursvloer Westland graag matches met organisaties zoals deze”.

Aan Inloophuis Carma heeft Hamiplant, via Kwekerij Wouters, 484 perkplanten geleverd. “Het paste bijna niet in de 2 auto’s waarmee ze kwamen!” Marjan wordt er weer blij van. “Al dezelfde dag ontving ik een foto waarop te zien was dat ze de plantjes aan het poten waren met een aantal vrijwilligers. Erg leuk!We voelden ons erg gewaardeerd. Het is fijn als je oprecht waarde kan toevoegen aan organisaties.” Het contact met Cindy Vellekoop heeft Marjan Van der Hoorn als erg plezierig ervaren. “Haar enthousiasme is geweldig! Sowieso heeft het inloophuis enthousiaste vrijwilligers, die zich vanuit hun hart inzetten. Iedere vrijwilliger voelt zich betrokken bij de bezoekers aan het huis. Wij slaan dus heel erg graag de gong voor Inloophuis Carma! en zien elkaar zeker weer op de volgende Beursvloer”.


Over twee weken slaat Inloophuis Carma de gong voor .......


3. Zwembad De Waterman slaat de gong voor… Hamiplant!

Hamiplant heeft in oktober 2014 bij Beursvloer Westland een match gemaakt met het burgerinitiatief Zwembad De Waterman. Een medewerker van het plantenexportbedrijf gaat EHBO voorlichting en persluchttraining geven aan kinderen bij het Wateringse zwembad. Sonja Anderson, manager bij het openlucht zwembad, kijkt uit naar een zomerse dag waarop de match kan worden uitgevoerd.

‘Het is voor kinderen erg leuk om kennis te maken met duiken, het ervaren van perslucht en de bijbehorende EHBO vaardigheden. Het proeven aan de duiksport maakt misschien kinderen wel enthousiast voor het zwemmen. We zijn blij met deze bijdrage van Hamiplant. Scholing voor de jeugd is belangrijk. En wie weet genereert het extra bezoekers aan ons zwembad’, zegt Sonja trots. Ze vindt het fantastisch dat Hamiplant zich naast het zakelijke ook voor de maatschappij inzet. ‘Dit enthousiaste en innovatieve bedrijf willen we graag bedanken!’ 


Stichting Waterman Natuurlijk! is een burgerinitiatief en draait op de inzet van 30 enthousiaste vrijwilligers. ‘We zijn blij met Beursvloer Westland. Ons initiatief maakt graag gebruik van de geboden ondersteuning vanuit bedrijfsleven. We hebben de laatste keer mooie matches gemaakt. De match met Hamiplant zal deze zomer in de media zijn terug te lezen, want onze tegenprestatie is dat we publiciteit in de media zullen maken rondom de happening.’ Sonja popelt om met Hamiplant aan de slag te gaan. Gezien de naderende weersvooruitzichten zal het niet lang meer duren.

Over twee weken slaat Hamiplant de gong voor ........


2. De Goede Nieuwsbrief slaat de gong voor.... Zwembad de Waterman
De Goede Nieuwsbrief is op de Beursvloer gevraagd zwembad De Waterman te ondersteunen op communicatiegebied. Die uitdaging hebben we graag opgepakt omdat wij – Marco en Anita Schregardus – allebei Wateringse roots hebben en het zwembad een warm hart toedragen.

Wij maken voor De Waterman inmiddels een nieuwsbrief voor de vaste bezoekers, we hebben flyers gemaakt, we onderhouden Facebook en we ondersteunen de communicatie bij evenementen, zoals een open dag van de waterpolo, trimzwemmen, aquarobics en fit senioren. Ook leuk om te weten: De Goede Nieuwsbrief is samen met Simplexxion bezig met de installatie van een GRATIS WIFI- netwerk voor alle bezoekers van het zwembad. Nu is het alleen nog wachten op mooi weer!

De Waterman is een burgerinitiatief en draait op de inzet van 30 enthousiaste vrijwilligers. Goede communicatie met die vrijwilligers én natuurlijk met de bezoekers is enorm belangrijk. Wij zetten onze kennis en expertise graag in voor zo’n mooi initiatief. De Goede Nieuwsbrief is specialist in het onderhouden van contact met relaties. Speerpunt in onze dienstverlening is digitale communicatie, met name in de vorm van digitale nieuwsbrieven. Wij werken voor het midden- en kleinbedrijf en voor non-profitorganisaties. 

De samenwerking met zwembad De Waterman verloopt uiterst plezierig. Wij hebben prima contact met Sonja Anderson, de manager van het  zwembad, en de vele vrijwilligers. Wij wensen De Waterman een hele mooie en warme zomer toe en blijven graag bij het initiatief betrokken!

Over twee weken slaat Zwembad de Waterman de gong voor......


1. Kleine Ingrepen, Mooie Gevolgen slaat de gong voor.... De Goede Nieuwsbrief!


Het project Kleine Ingrepen, Mooie Gevolgen heeft in 2012 een van de eerste matches gemaakt met De Goede Nieuwsbrief. Zij hebben ons geholpen met het opstarten van een nieuwsbrief, waarmee we direct al onze betrokkenen kunnen informeren (o.a. met foto’s en filmpjes). Sterker nog: iedereen die meehelpt aan het project krijgt een plekje in de nieuwsbrief, dus ook al onze zeer uiteenlopende beursvloerpartners! Inmiddels zijn er 150 vaste lezers en dit aantal groeit nog steeds.

Kleine Ingrepen, Mooie Gevolgen ondersteunt huishoudens die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken door iets te doen met en voor hen in de directe leefomgeving. We werken op maat. De ene keer helpen we behangen, een andere keer knappen we een tuintje op of maakt een kunstenaar een schildering op een muur of kast.

We werken met 20 vrijwilligers samen, er zijn 5 aanmelders betrokken, 21 beursvloerpartners en een aantal sponsors. We zijn nu bezig in het 16e huishouden. De Goede Nieuwsbrief staat altijd open voor vragen en we krijgen nog steeds tips en ideeën waar onze vrijwillig communicatiemedewerker weer mee aan de slag kan. Daar slaan wij de gong voor!


Over twee weken slaat De Goede Nieuwsbrief de gong voor.......

Voorlichting valpreventie in H... 6-okt-2017    Vitis Welzijn, Para Plus en Pieter van Foreest organiseren w... Lees verder 
  Meer nieuws