U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet | Projecten | Beursvloer Westland

Beursvloer Westland 26 oktober 2017

 
Op 26 oktober 2017 vindt de 7e Beursvloer Westland plaats voor vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven.  

Dit jaar vindt alweer de 7e Beursvloer Westland plaats voor vrijwilligersorganisaties, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven.

Datum: donderdag 26 oktober 2017
Locatie: Rabobank Westland, Leehove 65, De Lier


Wat is Beursvloer Westland?

Dit is een netwerkevenement waarbij verschillende werelden elkaar ontmoeten: bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties. In een informele en dynamische sfeer gaan ze met elkaar in gesprek en kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Vraag en aanbod van bedrijven en vrijwilligersorganisaties worden 'verhandeld'. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. Menskracht, advies, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, creativiteit of faciliteiten, het maakt niet uit. De portemonnee blijft daarbij gesloten.

Het doel? Contacten leggen. Relevante verbindingen in de samenleving en voor uzelf creëren!

Dynamiek

Zodra de gong gaat, start Beursvloer Westland en gaan partijen met elkaar in gesprek. Iedereen is gebrand op het vinden van goede contacten en het maken van interessante matches. Het krioelt. Het bruist. Het swingt. Dynamiek. Dat is Beursvloer Westland!

Beursvloer Westland wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Voorlichting valpreventie in H... 6-okt-2017    Vitis Welzijn, Para Plus en Pieter van Foreest organiseren w... Lees verder 
  Meer nieuws