U bevindt zich hier: Vitis | Organisatie | Nieuws | Het geld ligt op straat, pak jij het op?

Het geld ligt op straat, pak jij het op?

 
Verschillende Westlandse fondsen en vooraanstaande bedrijven met geld willen de maatschappelijke organisaties en verenigingen in Westland financieel helpen.  
dinsdag 7 november 2017

 

Weet je niet hoe je hiervoor in aanmerking komt? Kom dan donderdag 30 november naar de kennis- en netwerkbijeenkomst ‘College Tour’, met als thema ‘Het geld ligt op straat, pak jij het op?’. Westlandse fondsen en bedrijven leren je live de kneepjes van een juiste fondsaanvraag of sponsorverzoek. Deelnemers zelf bepalen welke financiële aanvragen het panel van experts bereiken, waarin RaboWestlandfonds, Fonds Westland, Loswal ‘De Bonnen’, GJ Personeelsdiensten en Priva zitting nemen.

 

Inspirators

Ook inspirators komen aan het woord. Remmert Keizer, directeur van GJ Personeelsdiensten, licht toe waarom sponsoring voor het bedrijfsleven interessant kan zijn. Hans van der Knaap, voorzitter van Tennis Club Honselersdijk, deelt zijn ervaringen rondom het vinden van sponsors. Tilly Goes, voorzitter van De Zonnebloem regio Westland, wist met succes de fondsen te benaderen en vertelt haar tips & tricks. Na afloop zijn naast de genoemde fondsen ook Filiorum Future en Regeling Kleine Culturele Initiatieven beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

 

Deze vijfde College Tour wordt georganiseerd door Bestuurdersbank Westland in samenwerking met Rabobank Westland. Het programma start om 17.00 uur en eindigt rond 19.15 uur, daarna is er nog gelegenheid om te netwerken. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u snel aan.

 

Kennis en netwerk

Bestuurdersbank Westland is een initiatief van Vitis Welzijn en de Van Poelje Academie. Vitis Welzijn organiseert de College Tours om kennis te delen en netwerken te stimuleren voor vrijwillige besturen en bestuursleden van maatschappelijke organisaties, scholen en hun netwerken in Westland en Hoek van Holland.  

Ga terug naar het overzicht.

Het geld ligt op straat, pak j... 7-nov-2017    Verschillende Westlandse fondsen en vooraanstaande bedrijven... Lees verder 
  Meer nieuws