U bevindt zich hier: Vitis | Organisatie | Nieuws | Burgemeester Bouke Arends start actie ‘ontmoetingsgebakjes’

Burgemeester Bouke Arends start actie ‘ontmoetingsgebakjes’

 
Maandag 9 september gaf burgemeester Bouke Arends de aftrap van de actie met ‘ontmoetingsgebakjes’.  
woensdag 11 september 2019

 

De glacés zijn tot en met 8 oktober voor € 0,85 te koop bij verschillende Westlandse bakkers. Eet u samen met bijvoorbeeld uw buurvrouw een ontmoetingsgebakje mee? 
De actie start in aanloop naar de derde editie van WestlandOntmoet. Tijdens dit evenement staat Westland van vrijdag 27 september tot en met dinsdag 8 oktober in het teken van ontmoetingen. Op veel plaatsen kunt u meedoen aan allerlei activiteiten. 

Maak het verschil!WestlandOntmoet vraagt aandacht voor de kracht van een ontmoeting: een gesprek, wandeling of kopje koffie. Het kan voor een ander het verschil maken en is vaak een kleine moeite.  De actie met de ontmoetingsgebakjes helpt u een beetje op weg. 

Ontmoetingsgebakje kopen 
Zo werkt de actie van de ontmoetingsgebakjes: 
- U koopt de WestlandOntmoet-glacé bij: Bakkerij van den Berg, Bakkerij van Delft, Echte bakker Langerak, Bakkerij Van Malkenhorst, Bakkerij Paul Schalke, Bakkerij Erwin Scholtes, Meesterbakker Roodenrijs en Bakkerij Vreugdenhil. 
- U eet hem op bij een kopje koffie of thee, samen met iemand waar u wat extra aandacht aan wilt geven. 
- U maakt een selfie van dit gezellige moment óf van uw bezoek aan de bakker. 
- U post deze op Facebook, Twitter en/of Instagram en tagt deze met #ontmoetingsgebakje #WestlandOntmoet. Het is nog mooier als u daarbij verwijst naar www.WestlandOntmoet.nl of @WestlandOntmoet.

Meer weten? Kijk op www.WestlandOntmoet.nl.

Ga terug naar het overzicht.

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29-okt-2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws