U bevindt zich hier: Sociaal makelaars | Taal voor ouders

Taal voor ouders

 
De cursus Taal voor ouders is speciaal ontwikkeld voor ouders met kinderen op een peuterspeelzaal of basisschool die zelf de Nederlandse taal nog niet goed spreken.  

Taal voor ouders

De cursus Taal voor ouders is speciaal ontwikkeld voor ouders met kinderen op een peuterspeelzaal of basisschool die zelf de Nederlandse taal nog niet goed spreken. Tijdens de cursus leren zij zelf beter Nederlands spreken met hun kind door middel van samen met woorden thuis te oefenen, verhaaltjes voor te lezen en liedjes te zingen. Daarnaast leert u hoe u met de juf kunt praten over uw kind en vragen te stellen aan de juf.

Taal voor ouders wordt op vier verschillende locaties gegeven. De cursus is verdeeld over 10 bijeenkomsten van 2,5 uur en vindt plaats van 09.00 tot 11.30 uur. In Honselersdijk bent u van harte welkom bij de KwestFactory (Dijkstraat 45) waar de cursus start op dinsdag 5 september. Op 5 september begint ook de cursus bij Okidoki (De Savorning Lohmanstraat 1) in Naaldwijk. In ’s-Gravenzande start de cursus donderdag 7 september bij Okidoki (Van der Kest Wittensstraat 3) en in Wateringen bij de Mariaschool (Koningsspil 47) op vrijdag 8 september. Wilt u meedoen aan de cursus op één van deze locaties of kent u iemand voor wie deze cursus geschikt is, neem dan contact op met Vitis Welzijn via 0174-630358 of  info@vitiswelzijn.nl. Taal voor ouders is een initiatief van ROC Mondriaan, Kinderopvang Okidoki, een aantal Westlandse basisscholen, bibliotheek Westland en Vitis Welzijn.Jaarverslag Vitis Welzijn 2017 3-mei-2018    Het jaarverslag van Vitis Welzijn over 2017 is verschenen en... Lees verder 
  Meer nieuws