U bevindt zich hier: Rechtswinkel Westland

Rechtswinkel Westland

 
De Rechtswinkel Westland biedt de inwoners van Westland e.o. gratis vrijblijvend juridisch advies aan. Rechtswinkel Westland hoopt met deze dienstverlening op een laagdrempelige manier inwoners van juridisch advies te voorzien.  

De Rechtswinkel Westland staat klaar voor iedereen met een juridisch probleem.
U heeft het vast niet door, maar u komt de hele dag in aanraking met het recht. Vaak levert dat geen probleem op, maar iedereen komt wel eens op een punt dat hij of zij juridische bijstand nodig heeft. Niet iedereen kan een advocaat betalen of heeft een rechtsbijstandsverzekering. Rechtswinkel Westland biedt gelukkig uitkomst. Onze studenten en juristen staan klaar voor iedereen in het Westland met een juridisch probleem. Wij behandelen zaken op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, personen- en familierecht en huurrecht. Heeft u hulp nodig? Ga naar de website van Rechtswinkel Westland en maak een gratis afspraak!


Het advies wordt verschaft door gedreven studenten en afgestudeerden die de studie Rechtsgeleerdheid volgen of hebben gevolgd. De studenten brengen daarmee hun kennis van de studie direct in de praktijk. U wordt geholpen door twee studenten die u persoonlijk te woord zullen staan. Waar nodig worden zij bijgestaan door ervaren juristen en/of advocaten. De studenten en juristen van Rechtswinkel Westland werken geheel onbezoldigd en zetten zich in om u van een gedegen advies te voorzien.


Afspraak
Rechtswinkel Westland werkt uitsluitend op afspraak. U kunt een afspraak maken door het afsprakenformulier op de website in te vullen, of een email te sturen naar info@rechtswinkelwestland.nl. Vermeld in uw email uw naam, adres, telefoonnummer, mogelijke vervaltermijnen en een korte beschrijving van uw vraag. Telefonisch en per mail verschaffen wij geen advies.


Adviesaanvragen die te complex worden, zaken waarbij geprocedeerd dient te worden en/of vorderingen die meer dan 25.000 euro belopen, verwijzen wij door.


Vergeet niet alle relevante documenten mee te nemen die belangrijk zijn bij de behandeling van uw zaak. Bijvoorbeeld; contracten, correspondentie etc. Zonder deze documenten kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.


Rechtsgebieden
Voor de volgende rechtsgebieden (bieden wij advies aan en) kunt u bij ons terecht:
- Arbeidsrecht
- Personen- en familierecht
- Sociale zekerheidsrecht
- Consumenten- en contractenrecht
- Huurrecht


Vrijwaring
De adviezen van Rechtswinkel Westland worden geheel kosteloos verstrekt. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit de door ons geleverde diensten.


Contact
Rechtswinkel Westland
Prins Bernhardstraat 5a
2671 ER Naaldwijk
info@rechtswinkelwestland.nl
http://www.rechtswinkelwestland.nl
http://www.facebook.com/rechtswinkelwestland

 

Partners van de Rechtswinkel Westland:    


Zilveren sponsor

Bronzen sponsor


                                                Rechtswinkel Westland is een organisatie die geheel door vrijwilligers in stand wordt gehouden.

Wilt u Rechtswinkel Westland steunen? Word dan partner of vriend van Rechtswinkel Westland.

Neem contact op voor meer informatie door het sturen van een mail naar bestuur@rechtswinkelwestland.nl

Deelnemers Val op, Val af bego... 2-feb-2018    Het startsein voor de vierde editie van Val op, Val af is ge... Lees verder 
  Meer nieuws