Met ruim 1.100 vrijwilligers, betrokken medewerkers en goede contacten met lokale professionele en vrijwilligersorganisaties is Vitis Welzijn dichtbij. Door buurten te activeren en mensen aan te zetten om te participeren, elkaar te ontmoeten en om te zien naar elkaar levert Vitis een concrete bijdrage aan het versterken van de sociale infrastructuur.  

Optreden koor Focalicious in wijkcentrum De Backerhof

 

Op vrijdag 31 maart treedt het koor Focalicious om 19.00 uur op in wijkcentrum De Backerhof, Wittebrug 2 in Poeldijk. Iedereen is van harte welkom bij dit gratis optreden. Kom genieten van de mooie muziek. Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk. 

 

Muziek verbindt, muziek geeft plezier en muziek zorgt voor ontmoeting, ofwel muziek vergroot het welzijn van mensen. Vitis Welzijn en Fonds Westland faciliteren dit unieke project ‘Welzijn met Muziek’. Het project maakt het mogelijk dat koren en/of muziekverenigingen tweemaal per jaar een optreden verzorgen bij een deelnemende locatie in Westland. Per optreden ontvangt het koor of muziekvereniging een bijdrage van € 300,- van Fonds Westland.

 

Vitis Welzijn coördineert het project, zodat mensen elkaar muzikaal kunnen ontmoeten. Meer informatie en een overzicht van alle optredens is te vinden op www.welzijnmetmuziek.nl